Aktuellt just nu

GDPR-Lagen

Enligt GDPR-Lagen som trädde kraft 2018-05-25, är en bild är en personuppgift. För att du som kund ska kunna återkomma till mig och beställa bilder så spara jag de digitala bildfilerna tillsammans med ditt namn. Att jag sparar bildfilerna ser jag som en tjänst till dig som kund. Du kan enkelt återkomma och få nya eller fler bilder när du så önskar. Jag har ingen bortre gräns i tid för hur länge jag sparar bilderna. De uppgifter jag har om dig som kund stannar hos mig och kommer inte att delas med någon annan part. Ansvarig för personuppgifterna är jag Patrik Lindström.
Önskar du få dina bildfiler raderade eller veta vad jag har för information om dig, så är du välkommen att kontakta mig
Är du missnöjd med min behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Skolfoto

Skolfoto

Du är välkommen till mig och ta skolfoto när som helst under året. Du får fotografering och 2 st moduler 18x24 cm för 395:- Ring och boka en tid på tel. 0243-87045. Välkommen!

 

Moduler
Negativ

Utförsäljning

Har du eller någon i familjen varit till Fotocentralen och blivit fotograferad någon gång mellan åren 1967-2013, så har du nu möjlighet att köpa negativen från fotograferingen. Bevara familjeminnen för framtiden. Kostnaden är 500:-/fotografering. Rabatt lämnas om det finns negativ från flera fotograferingar. Du kan även köpa till och få bilderna digitalt, pris från 300:- Eller bara beställa en förstoring. Slå gärna en signal om du har några frågor 0243-87045