Aktuellt just nu

Student studiobild

Studenten

Ett ögonblick i livet som är värt att föreviga hos fotografen.

Uppklädd och finare än någonsin, se till att ha proffsiga bilder att minnas till. Jag hjälper dig sedan med tackkort, bilder till sociala medier och förstoringar att ge bort. Fotografering i studio eller utomhus.

Erbjudande: Fotografering och ram med 4-bilder 11x11 cm, eller album med 8 bilder 9x12 cm, 1295:- (inklusive bilder till mobil och sociala medier).
(Ram 63x23 cm) Du kan naturligtvis välja andra produkter om du så önskar.

Oftast tar man studentbilderna någon vecka innan studenten. Men det går även bra att komma senare. Du betalar 495:- vid fotograferingen och resterande vid hämtning av beställda bilder. Ring och boka en tid på 0243-87045

Barnfotografering på Gammelgården under sommaren.

Under sommaren från maj till september har jag barnfotograferingar på Gammelgården i Borlänge. Dag och tid meddelas på min Facebooksida facebook.com/FotografPatrikLindstrom/ Det är en kostnadsfri fotografering där du endast betalar för de bilder du sedan vill ha.

Flicka i folkdräkt
Negativ

Utförsäljning

Har du eller någon i familjen varit till Fotocentralen och blivit fotograferad någon gång mellan åren 1967-2013, så har du nu möjlighet att köpa negativen från fotograferingen. Bevara familjeminnen för framtiden. Kostnaden är 500:-/fotografering. Rabatt lämnas om det finns negativ från flera fotograferingar. Du kan även köpa till och få bilderna digitalt, pris från 300:- Eller bara beställa en förstoring. Slå gärna en signal om du har några frågor 0243-87045