Aktuellt just nu

Negativ

Utförsäljning av negativ

Har du eller någon i familjen varit till Fotocentralen i Borlänge och blivit fotograferad av Lars eller Ulla Häggström under åren 1967-2013, så har du nu möjlighet att köpa negativen från fotograferingen.

Bra sätt att bevara minnen åt framtida generationer. Du kan även få bilderna digitalt så du lätt kan dela dem med familjen.

Priset är 500 kr. Finns det negativ från flera fotograferingar så lämnas rabatt. För att köpa till digitala bilder är priset 300 kr/fotografering.

Vill du bara beställa bilder så går det också bra. kanske har din gamla förstoring bleknat? Då går det bra att beställa en ny!

Slå en signal om du vill veta mer 0243-87045

Eller e-post: fotograf@patriklindstrom.com

GDPR-Lagen

Enligt GDPR-Lagen som trädde kraft 2018-05-25, är en bild är en personuppgift. För att du som kund ska kunna återkomma till mig och beställa bilder så spara jag de digitala bildfilerna tillsammans med ditt namn. Att jag sparar bildfilerna ser jag som en tjänst till dig som kund. Du kan enkelt återkomma och få nya eller fler bilder när du så önskar. Jag har ingen bortre gräns i tid för hur länge jag sparar bilderna. De uppgifter jag har om dig som kund stannar hos mig och kommer inte att delas med någon annan part. Ansvarig för personuppgifterna är jag Patrik Lindström.
Önskar du få dina bildfiler raderade eller veta vad jag har för information om dig, så är du välkommen att kontakta mig
Är du missnöjd med min behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.