Bilder på barn i hall

Bebisar & Barn

Det är en kort tid som barnen är små. Bilderna vi tar nu kommer du att ha glädje av hela livet. Vad annat köper du idag som du fortfarande har glädje av om 25 år?
Det första året är en speciell tid då det händer mycket. Ett år som aldrig kommer tillbaka och bilderna från denna tid kan du aldrig kan ta om. Låt ett proffs ta hand om fotograferingen, så får du också vackra och hållbara utskrifter och hjälp med att rama in bilderna snyggt, så de även bidrar till att förskönar ditt hem.

Nyfödd

Nyfödda

Något som blivit populärt är att fotografera är nyfödda bebisar som bara är runt 10 dagar gamla.
Dessa bilder blir som bebisen själv, till små konstverk. Kontakta mig så berättar jag mer.

Bebisar

En bra tidpunkt att fotografera är när barnet är runt 6 månader eller så snart det lärt sig sitta. Dessa bilder kommer du garanterat att älska.
Att tänka på: mätta och utvilade bebisar är lättas att få bra bilder på. Är det trots allt inte någon bra dag och din bebis inte vill bli fotograferad så bokar vi en ny tid helt utan kostnad.

bebis sitter i flätad korg i studio
Bebis 6 månader i julkläder
sv/v ansiktsbild på bebis i studio
Föräldrar håller bebis mellan sig, studiobild
Barn ute mot blå dörr
Bebis 6 månader sitter i studio

Barn

Barn i alla åldrar är tacksamma att fotografera. En fin serie bilder på ditt barn runt 1-årsåldern är en klassiker.  Vid 1-år kan de flesta barn stå och även ta några steg. Nu kan vi ta helt andra bilder än vid bebisfotograferingen. Kom ihåg att dessa bilder blir den absolut bästa julklappen till mor och farföräldrar.
Att tänka på: Är det en 1-åring vi fotograferar så kan det vara bra om två vuxna är med vid fotograferingen. Fotograferingen är i sig en kul upplevelse för både barn och föräldrar.

Liten flicka i 50-talsklänning
Tre pojkar i studio
Barn på röd trehjuling
Ansiktsbild på 1-åring
1-åring med vintermössa
1-åring i vit klänning
Barn i fotostudio

Alla gånger vi tagit kort hos Patrik har vi haft svårt att välja bland alla fina bilder. Patrik är bra med barnen och har ett bra kundbemötande. Vi är mycket nöjda.

Gunilla & Lars-Gunnar

Barn i fotostudio

Tack för att du återigen har fångat mina vilda barn på kort. Jag är verkligen super nöjd med korten och du har gett barnen ett minne för livet. Jag ser fram emot en ny fotografering snart igen.

Mia Nygren